Fastelavnsstævne 29/2

Så er det tid for vort hyggelige fastelavnsstævne for nybegyndere og de let øvede pony- og hesteryttere med holdridning, LD dressur, og for andet år i træk: KÆPHESTE SPRINGNING J

Da det er et sponsorstævne, gælder det om at ride så mange penge ind til klubben som muligt. Det betyder, at der ikke er et tilmeldings-gebyr, som der plejer, men at man skal finde nogle sponsorer - mindst en, og helst rigtig mangeJ

LD DRESSUR & HOLDRIDNIG:

Hvis man rider til 70% og man har en sponsor, der betaler 3 kr. pr %, så skal sponsor af med kr. 210 kr. Det kan også være et engangsbeløb der sponsoreres, f.eks mormor og morfar sponsorerer 500,- (VIR står for opkrævningen til sponsoren via mail). Sponsorer kan være dig selv, familie, veninder, venner, naboer, firmaer, butikker, mors ellers fars arbejdsplads osv. Kun fantasien sætter grænser… J Udover æren, vil der være en præmie til dén rytter, der samlet rider flest penge ind til klubben.

KÆPHESTE SPRINGNING:

Man springer en bane med sin egen kæphest (Højde: Bom på jord – ALLE kan derfor deltage). Både købte og hjemmelavede heste er velkomne og tag gerne veninden eller brormand med; også selvom de ikke er medlem af VIR J Dén der kommer hurtigst fejlfrit igennem banen er vinderen. Der er rosetter til de tre hurtigste og en sponsorgave til ”Bedst Udklædt”. Hér skal man også finde nogle sponsorer, som vil sponsorere rytter med et engangsbeløb, min. kr. 150,- pr. sponsor. Udover æren, vil der være en præmie til dén rytter, der samlet rider flest penge ind til klubben. (Helle har 2 kæpheste på stald, som kan lånes).

TØNDESLAGNING:

Afvikles efter sidste klasse i hal 3 (den lille hal) og koster kr. 25,- pr. barn (for slikpose). Man må MEGET gerne være udklædt, da der er en præmie til ”Bedst Udklædt” i hver af de tre aldersgrupper (0-5 / 6-8 / 9-?). ALLE KAN DELTAGE – uanset om de er medlem af VIR eller ej. Tilmeldingssedlen og betaling for slikposer ligges i kuvert, sammen med tilmeldingssedlen og ligges i den hvide postkasse i forhallen.

KLASSER:

Klasse 1: LD1 og LD2 for elevpony
Klasse 2: Holdridning for elev- og privatryttere
Klasse 3: Kæpheste springning – ALLE kan deltage - også ”ikke-medlemmer”, så tag veninden med J

TIDSPLAN:

Tidsplan for klasserne skal ses torsdag d. 27/2 efter kl. 19 via link fra hjemmesiden og man bedes møde op i GOD TID (mindst 20 minuttter før starttid, hvis man ikke skal sadle op – ellers min. 1 time før. Vi regner med at arrangementet slutter ca. kl. 16.30 – alt afhængig af antal tilmeldinger.

TILMELDING:

Tilmeldingsblanketter, samt sponsorsedler hænger på væggen ind til kontoret eller du kan printe dem ud fra hjemmesiden.

Sidste frist for tilmelding er lørdag den 15. februar kl. 14.00

Tilmeldingblanket, samt betaling for slikposer skal afleveres i den hvide postkasse i forhallen (betaling kan også overføres via mobile pay (66790) - husk at angive rytters navn på overførslen).

Sponsorsedlen skal afleveres på stævnedagen i sekretariatet INDEN start (MEGET VIGTIGT).

Spørgsmål kan rettes til din underviser:

Helle - 2256 2864 mell. 8 og 12 (LD & KÆPHESTESPRING)

Tia  - 2890 4375 (HOLDRIDNING)