Eventoversigt

Minilejr 2024

Antal tilmeldte: 27 Pris: 600,- Lokation:
01-06-2024 10:00
02-06-2024 16:00
20-05-2024

Kære deltager

Minilejren er fuld af ridning, pasning og pleje af ponyer og en masse sjove og kreative aktiviteter sammen med andre rideglade piger og drenge.
Der er voksne og ponyfræsere tilstede under hele lejren, som hjælper jer med at holde styr på tiden og at sikkerheden er i orden 🙂

Uden hjælp fra Jer forældre kan vi ikke gennemføre VIR's ridelejre.

Herunder beder vi dig krydse af, hvilke af de forskellige opgaver du kan hjælpe med - du må meget gerne krydse flere af 🙂 Da der nok er flere der krydser af ud for samme opgave, vil du - sammen med det velkomstbrev, som udsendes ca. en uge før lejren - få endelig besked på, hvilken opgave du er blevet sat på til.

Sponsorbidrag i form af forplejning, præmier mv. er meget velkomne - har du mulighed for at bidrage, så kontakt Lone på 78702740 mellem kl. 11 og 18 på hverdage, eller via mail info@viborgrideklub.dk.

Spørgsmål ang. selve lejren kan rettes til Helle Maagaard

Spørgsmål til tilmelding kan rettes til Lone Svenstrup

Ministævne 15. juni 2024

Antal tilmeldte: 13 Pris: 0,- Lokation:
Ny hal
15-06-2024 09:00 - 16:00
10-06-2024
Beskrivelse

Så er det igen tid til vores hyggelige ministævne for nybegyndere og de let øvede ponyryttere. Stævnet foregår indendørs med opvarmning i hal 1 og stævne i hal 2.

Det bliver en super hyggelig dag, som du er velkommen til at invitere hele familien med til.

Klasse 1: VIR's LE (med oplæser)
Klasse 2: LD1 og LD2 (med oplæser)
Klasse 3: Holdridning for elev- og privatryttere (med forrytter og evt. trækker)

Man må starte 1 klasse som elevrytter og 2 klasser som privatrytter 🙂
Der er oplæser på i VIRs LE, LD1 og LD2, hvis dette ønskes - skal bare meddeles på dagen.

Der er hjælpere på i stalden og på opvarmningen. Man får en tidsplan tilsendt dagen før, så man ved hvornår man skal gå i gang med at strigle, sadle op eller om man bare skal overtage ponyen eller evt. sadle af. Kort sagt: der er hjælp til ALT og ellers spørger man bare.

Alle deltagere skal gå ind på vores hjemmeside torsdag den 13/6 efter kl. 19 for at se hvornår man skal ride. Man SKAL møde op i god tid (min. 30 min. før).

Præmieoverrækkelse for LE og LD er til fods i det nye cafeteria (ved hal 2) for de placerede ryttere, lige efter at deres klasse er slut.

Præmieoverrækkelse i holdridning er umiddelbart efter sidste holdridningsklasse til fods i hal 1. Alle holdridningsryttere bedes møde op - der er rosetter til alle.

SPØRGSMÅL:

Kan rettes til Helle 2562864 hverdage ml. kl. 08.00-11.00 eller til din underviser. Send gerne SMS, så svarer vi tilbage i en ledig stund.
Spørgsmål til tilmeldingssystemet kan rettes til Lone 40187796.

Klubstævne med 2. afd. af klubmesterskaberne 2024

Antal tilmeldte: 0 Pris: 0,- Lokation:
22-06-2024 08:00
23-06-2024 18:00
16-06-2024
Beskrivelse

Vær OBS på at alle klasser pånær klasse 5, 6, 7, 13, 15, 17, 21, 22, 27 og 28 er D-klasser og kræver D-licens fra DRF

Stævnet afvikles på Viborg Rideklub, Koldingvej 215, 8800 Viborg.

Stævnet afvikles udendørs.

DRF’s reglement og distrikt 11/13 bestemmelser med seneste rettelser er gældende.

Der rides efter DRF’s OUT i alle klasser.

Det er til enhver tid RYTTERENS ansvar at holde sig opdateret på ændringer og opdatering af reglerne fra DRF.
Ligeledes er det RYTTERENS ansvar at holde styr på sine resultater og sikre, at man melder til i de korrekte klasser.

Alle dressurklasser må rides 2 gange, dog kun 1 gang i mesterskabsklasserne. Rides der 2 gange i en dressurklasse, skal det være 2 forskellige programmer.

Alle B0 klasser i springning må rides 2 gange.

Det forventes at alle tilmeldte fra VIR, eller deres forældre står på hjælperplanen mindst 1 gang. Hjælperplanen vil være at finde i forhallen de sidste uger op til stævnet.

Efteranmeldelser modtages såfremt tidsplanen tillader det.

Vi forbeholder os ret til at aflyse eller slå klasser sammen med for få tilmeldte (min. 4 ekvipager i hver klasse).

Klasserne afvikles ikke nødvendigvis i kronologisk rækkefølge.

Indskud pr. klasse 85,- kr.

Sidste frameldingsfrist er fredag den 20. juni kl. 18.00.

De foreløbige startlister vil være at finde på Equipe en uge før stævnet.

Pony dressur klasser afvikles på bane B. LA5 og LA6 (kun klubmesterskab privat pony) afvikles på bane A.

Heste dressur klasser afvikles på bane A (LD1 og LD2 afvikles på bane B).

Eventuelle spørgsmål før stævnet kan sendes til: info@viborgrideklub.dk eller på SMS til Lone Svenstrup – 40187796.

Meld til efter et fair niveau. Udfordre dig selv, det er til klubstævnerne vi øver os J Tal med din ridelærer om dit niveau.

Det er ikke muligt at leje boks.

Yderligere spørgsmål ang. start af elevponyer og -heste rettes til Helle Maagaard.

*Viborg Rideklubs Klubmesterskab: Se regelsættet på hjemmesiden. Det er tilladt at ride mesterskabsklasserne, selv om man ikke er berettiget til at modtage point i mesterskabet.

Storelejr 2024

Antal tilmeldte: 5 Pris: 1800,- Lokation:
01-08-2024 10:00
04-08-2024 14:00
15-06-2024

Kære deltager

Storelejren er fuld af ridning, pasning og pleje af ponyer og en masse sjove og kreative aktiviteter sammen med andre rideglade piger og drenge. På storelejren er der også en hemmelig udflugt på programmet.
Der er voksne tilstede under hele lejren, som hjælper jer med at holde styr på tiden og at sikkerheden er i orden 🙂

Uden hjælp fra Jer forældre kan vi ikke gennemføre VIR's ridelejre.

Sponsorbidrag i form af forplejning, præmier mv. er meget velkomne - har du mulighed for at bidrage, så kontakt Lone på 78702740 mellem kl. 11 og 18 på hverdage, eller via mail lone@viborgrideklub.dk.

Juniorlejr 2024

Antal tilmeldte: 14 Pris: 1600,- Lokation:
05-08-2024 10:00
08-08-2024 14:00
15-06-2024

Kære deltager

Juniorlejren er fuld af ridning, pasning og pleje af ponyer og en masse sjove og kreative aktiviteter sammen med andre rideglade piger og drenge.