Indmeldelse i Viborg Rideklub foregår ved at man opretter sig som bruger under "Opret profil" og derefter under menupunktet "Tilmeldinger" vælger "Medlemskab og holdundervisning".
Hvis det kun er dit barn der går til ridning, behøver du ikke oprette en profil selv - du kan bare oprette en til dit barn.
Skal man også tilmeldes enetimer og opstaldning skal dette gøres enkeltvis under de aktuelle punkter.

Opsigelsesfrister

Undervisning:
Ved opsigelse før den 15. betales for løbende måned. Ved opsigelse efter den 15. i en måned betales løbende måned + næste måned. Man er selvfølgelig berettiget til at være med i undervisningen for den periode der er betalt for.

Medlemsskab:
Udmeldelse skal ske skriftligt med mindst 1 måneds varsel til udgangen af et kvartal. Udmeldelse af Viborg Rideklub skal ske via mail til info@viborgrideklub.dk.