VIGTIG info til ALLE medlemmer

Tilmeldingsguide til nyt system

Viborg Rideklub har fået nyt administrationssystem. Det nye system integrerer flere funktioner, som hidtil har været håndteret i flere uafhængige systemer, som nogle gange har haft lidt svært ved at “tale sammen”.

Bestyrelsen er derfor gået i samarbejde med Zakobo om et alt-i-et-system, hvor alle nødvendige funktioner er samlet et sted: Medlemsadministration, rideskoleadministration, økonomi/regnskab, nyhedsformidling, kommunikation til medlemmerne, tilmeldinger til ridehold, stævner, arrangementer og så videre…

Med systemet kommer også en ny og mere moderne hjemmeside. Webadressen er den samme som altid: viborgrideklub.dk og hjemmesiden vil blive stedet, hvorfra alt andet sker! Det er via hjemmesiden, du får de hotteste nyheder, information om stort og småt, og det er her, du opretter din profil og senere kan melde dig til stævner, arrangementer og meget-meget mere!

Introduktionen af det nye system betyder farvel-og-tak til faktura via mail, og det får stor betydning for dig: Du skal nemlig ind og oprette dit/dit barns profil i det nye system + tilmelde gyldigt betalingskort. Fremadrettet vil betaling ske via dit betalingskort, og vi modtager alle typer kort.

fra