VIGTIG info til ALLE medlemmer

Viborg Rideklub har fået ny hjemmeside og medlemsadministration. Alle skal oprette sig senest 21. juli 2019.

Det er vigtigt at du læser hele nyheden samt vejledningen til tilmelding, som findes som link længere nede i teksten.

Viborg Rideklub har fået nyt administrationssystem. Det nye system integrerer flere funktioner, som hidtil har været håndteret i flere uafhængige systemer, som nogle gange har haft lidt svært ved at “tale sammen”.

Bestyrelsen er derfor gået i samarbejde med Zakobo om et alt-i-et-system, hvor alle nødvendige funktioner er samlet et sted: Medlemsadministration, rideskoleadministration, økonomi/regnskab, nyhedsformidling, kommunikation til medlemmerne, tilmeldinger til ridehold, stævner, arrangementer og så videre…

Med systemet kommer også en ny og mere moderne hjemmeside. Webadressen er den samme som altid: viborgrideklub.dk og hjemmesiden vil blive stedet, hvorfra alt andet sker! Det er via hjemmesiden, du får de hotteste nyheder, information om stort og småt, og det er her, du opretter din profil og senere kan melde dig til stævner, arrangementer og meget-meget mere!

Introduktionen af det nye system betyder farvel-og-tak til faktura via mail, og det får stor betydning for dig: Du skal nemlig ind og oprette dit/dit barns profil i det nye system + tilmelde gyldigt betalingskort. Fremadrettet vil betaling ske via dit betalingskort, og vi modtager alle typer kort.

Zakobo har lavet nogle hjælpevideoer - dem finder du her. Her kan du se, hvordan du opretter en profil, hvordan du tilføjer familiemedlemmer så i får en fælles regning osv.

Vi har også lavet en guide til hvordan du tilmelder dig til undervisning, halvparter, opstaldning, skabsleje osv.

Ved tilmeldingen betaler du kun for kontingent - de øvrige ydelser er sendt ud med den sædvanlige faktura for juli.

MEGET VIGTIGT: Oprettelsen skal være gennemført senest 21. juli, så vi er klar, når vi alle kommer fra sommerferie. Vi beklager den korte frist, men det er meget vigtigt at vi får systemet i gang nu, pga. de problemer vi har med det gamle system, hvor mange af vores medlemmer ikke modtager deres fakturaer.

Fristen SKAL overholdes, som en en betingelse for at beholde din plads på dit ridehold eller opstaldning!

Bestyrelsen er glade for det nye system og den nye hjemmeside og det håber vi også, at I vil blive!
Kommentarer, forslag, ROS/ris modtages gerne – skriv til info@viborgrideklub.dk

De bedste sommerhils’ner og ønsket om god sommerferie

fra