Skal du med alle dine ridevenner på en af VIRs ponylejre i år? Så læs videre. Gå ikke glip af den bedste, sejeste, sjoveste, hyggeligste og mest lærerige hesteoplevelse i 2019.

Du er sammen med ”din” pony/hest og dine ridevenner nærmest 24 timer i døgnet. Du rider og får en masse udfordringer,  vi arbejder i stalden, vi fodrer, vi er på tur (storelejr), vi holder en masse forskellige konkurrencer og vi hygger MAX!!!!

Du bor på VIR i medbragt telt/campingvogn eller i rytterstuen (ved minilejr). Du lærer en masse og du får en masse nye venner. Der vil være undervisning, underholdning, opvisninger, games med og uden pony, aftenhygge med bål og du ser hvad der sker på VIR, på helt andre tidspunkter end du er vant til – kort sagt: Du får en oplevelse du ALDRIG glemmer.

Overnatning: Man skal ikke bekymre sig om, hvis man ikke kender nogen og derfor ikke har én at sove sammen med. Meld til alligevel og så finder vi i fællesskab ud af det. Der kommer en liste rundt med navne og tlf. numre, og så I ringer bare sammen og aftaler nærmere. Måske kunne I lige mødes på VIR  et par gange inden lejren, for at lære hinanden at kende. Det går som regel MEGET hurtigt 🙂 Overnatning skal i hvert fald IKKE være grunden til, at I ikke melder til 🙂

MINILEJR = Ca. 4-7 år: Lørdag d. 25/5 kl. 9.00 til søndag d. 26/5, kr. 550,-
Hvis du har egen pony, som er fast opstaldet på VIR, er prisen kr. 450,-
Forælder kan bo med på lejren for kr. 200,- inkl. spisning.

JUNIORLEJR = Ca. 8-11 år: Mandag d. 5/8 kl. 10.00 til torsdag d. 8/8, kr. 1.300,-
Hvis du har egen pony, som er fast opstaldet på VIR, er prisen kr. 1.100,-
Forælder kan bo med på lejren for kr. 300,- inkl. spisning.

STORELEJR = Ca. 12-16 år: Onsdag d. 1/8 kl. 10.00 til lørdag d. 4/8, kr. 1.500,-
Hvis du har egen pony, som er fast opstaldet på VIR, er prisen kr. 1.300,-
Prisen er inkl. ”hemmelig udflugt” 🙂

Ponyer/heste der ikke er opstaldet fast på VIR er også velkomne. Kontakt Helle for pris mm.

Der er voksne tilstede hele tiden på alle tre lejre.

VIGTIGT: Rådfør dig med din underviser om, hvilken lejr der passer til dig, da det ikke så meget er alder det kommer an på, men hvor rutineret man er. Udfordringerne skal jo helst ikke blive alt for store, men være lige tilpas.

Info om tilmelding følger senere.