Viborg Rideklub står overfor en renovering samt nybyggeri for at kunne leve op til den nye hestelov. Du kan være med til at sikre at det lykkes !

Du kan downloade vores støtte indsamlingsfolder her.

Viborg Rideklub (VIR) har efter en lang proces med Viborg Kommune nu endelig fået klar besked om, at vi i forhold til et nybyggeri selv små finde de nødvendige midler – d.v.s at kommunen dog leverer en kommunegaranti – men altså ikke en pose penge til byggeri. Bestyrelsen har derfor fået lavet tegninger til et projekt på omkring 6,5 mio. kr., som vi forventer at kunne finde finansieringen til.

 Byggeprojektet kører i to spor….

 

1: Vi har planer om et nybyggeri af en ny hal/stald-bygning der kommer til, at ligge i den ene side af den nuværende springbane.

2: Inden vi overhovedet når til at tage første spadestik i det nye byggeri har vi dog et akut problem med vores gamle staldbygning, som vi ikke har renoveret ret meget på de seneste år fordi vi har satset på den skulle rives ned. Men taget på bl.a. pony-stalden og over beriderelevernes værelser er nu i en så ringe forfatning, at vi må og skal renovere det inden vinteren på ny indtræder. Dette arbejde regner vi med kommer til at koste ca. 450.000 kr. De penge skal vi have skaffet. Nogle håber vi at skaffe via fonde – men resten skal vi have fundet!

 

Derfor kære alle Jer derude – støt op om VIR – og spæd til indsamlingen.

Du kan her på siden hente informationsfolder – der også indeholder en vejledning til hvordan du giver dit bidrag.

Mange hilsner fra Viborg Rideklub