Bestyrelsen har nu haft det første møde efter generalforsamlingen, og vi har fået konstitueret den nye bestyrelse.

Vi vil endnu engang gerne sige Holger og Gitte tak for deres indsats i den gamle bestyrelse  🙂

Som i alle ved har vi over et par weekender afholdt sponsorstævner både i forbindelse med fastelavnsstævnet for de mindste og i forbindelse med klubstævnet.

Resultatet har været over al forventning  😀 I har bidraget med sammenlagt 154.000 kr. til klubben – vi er jer dybt taknemmelige 🙂 Vi vil selvfølgelig holde jer informeret om tiltag, der finansieres af midlerne.

Nu er vi klar til at trække i arbejdstøjet igen 🙂 Første større opgave der venter er de kommende distriktsstævner – vi håber i vil støtte op og hjælpe hvor i kan – store som små 🙂 Der kommer opslag op snarest.

Mvh. bestyrelsen for Viborg Rideklub