Der er nu starttider til lørdag – husk at læse nedenstående oplysninger samt Vejledning til stævneryttere i elevafdelingen grundigt 🙂

SPONSOR / FASTELAVNS STÆVNLØRDAG D. 23. februar
NU MED KÆPHESTE-SPRINGNING !!!

Så er det tid for vort hyggelige fastelavnsstævne for nybegyndere og de let øvede pony- og hesteryttere med holdridning, LD dressur, og som noget nyt KÆPHESTE SPRINGNING  😀

Denne gang laver vi det som et sponsorstævne, hvor det gælder om at ride så mange penge ind til klubben som muligt. Det betyder, at der ikke er et tilmeldings-gebyr, som der plejer, men at man skal finde nogle sponsorer – mindst en, og helst rigtig mange 🙂 Få svar på dine spørgsmål omkring sponsorstævne her.

LD DRESSUR & HOLDRIDNIG:

Hvis man rider til 70% og man har en sponsor, der betaler 3 kr. pr %, så skal sponsor af med 210 kr. Det kan også være et engangsbeløb der sponseres, f.eks. mormor og morfar sponserer 500,- (VIR står for opkrævningen til sponsoren). Sponsorer kan være dig selv, familie, veninder, venner, naboer, firmaer, butikker, mors ellers fars arbejdsplads osv. Kun fantasien sætter grænser…  🙂  Udover æren, vil der være en præmie til dén rytter, der samlet rider flest penge ind til klubben.

KÆPHESTE SPRINGNING:

Man springer en bane på 40 cm høje spring med sin egen kæphest. Både købte og hjemmelavede heste er velkomne, og tag gerne veninden eller brormand med; også selvom de ikke er medlem af VIR  🙂 Den der kommer hurtigst fejlfrit igennem banen er vinderen. Der er rosetter til de tre hurtigste og en sponsorgave til ”Bedst Udklædte”. Her skal man også finde nogle sponsorer, som vil sponsere rytter med et engangsbeløb, min. kr. 150,- pr. sponsor. Udover æren, vil der være en præmie til dén rytter, der samlet rider flest penge ind til klubben.

TØNDESLAGNING:

Afvikles efter sidste klasse i hal 3 (den lille hal). Man må MEGET gerne være udklædt, da er er en præmie til ”Bedst Udklædte” i hver af de tre aldersgrupper (0-4 / 5-8 / 9-? år). ALLE KAN DELTAGE – uanset om de er medlem af VIR eller ej.

Sponsorsedler hænger på væggen ind til kontoret eller du kan printe dem ud fra hjemmesiden.

Sponsorsedlen skal afleveres på stævnedagen i sekretariatet INDEN start (MEGET VIGTIGT).

Spørgsmål kan rettes til din underviser:

Helle – 2256 2864 mellem 8 og 12 (LD & KÆPHESTESPRING)

Tia  – 2890 4375 (HOLDRIDNING)

Tine  – 5094 0232 (HOLDRIDNING)