Klubstævnet den 23.-24. marts 2019 bliver afholdt som et kombineret klub- og sponsorstævne.

Propositionerne kan ses her.

Vedr. sponsorklasserne kan du finde oplysninger her. Sponsorklasserne afvikles som almindelige klasser med præmieoverrækkelse og rosetter.

Skal du starte en sponsorklasse, skal dette skema også udfyldes og afleveres sammen med tilmeldingen eller sendes på mail senest den 23. marts.

Der kan tilmeldes via mail: info@viborgrideklub.dk, via tilmeldingsblanket, som afleveres i den hvide postkasse i forhallen eller via Go! – her skal du være opmærksom på, at underklasserne i en del af dressurklasserne ikke svarer til klassen – der skal derfor skrives niveau i bemærkningsfeltet.

Der kan betales kontant (sammen med tilmeldingsblanket i den hvide postkasse),  via MobilPay (nr. 66790) eller via bankoverførsel til kontonr. 7831 1443085 (Jyske Bank). Der skal betales ved tilmelding.

Vær opmærksom på, at der ikke skal betales startgebyr i sponsorklasserne!