Anne Provst, som har taget sig af miniridningen på VIR i et par år, har fået egen butik i Viborg og nyt job i Brønderslev, og har derfor valgt at stoppe som underviser pr. 1. september 2018.
Vi kommer til at savne hende, da hun har gjort et stort arbejde med at forme de små nye børn til hestekyndige ryttere.
Vi har i stedet været så heldige at få Tia Andersen ind som underviser om lørdagen til miniridning og Tine Rousing til at undervise på de 2 begynderhold mandag og onsdag, som kører sideløbende med Helles almindelige elevhold. Vi kender Tia og Tine rigtig godt, da de begge har deres gang på VIR. Tia har sin egen hest, Kaya Crusador, opstaldet på VIR og Tine har halvpart på elevhesten Chagall, samt hendes søn Marius rider to gange om ugen ved Helle.
Vi vil gerne sige Anne en stor tak for hendes kæmpe indsats og ønsker hende al mulig held og lykke med hendes nye tiltag.
Samtidig vil vi sige et stort velkommen til de nye kræfter Tia og Tine, som vi glæder os rigtig meget til at arbejde sammen med.
Tag godt mod dem på holdene 🙂
Er du ny rytter og gerne vil gå til ridning, så kontakt Helle på 2256 2864 mellem kl. 08-12 – Vi har altid plads til en til 🙂