UDSOLGT!!

Der er mulighed for at komme på venteliste

Dressurkursus

2. marts 2019

ved Gunilla Nyman Faurby

Undervisning 30 min.

Pris: 450 kr.

.

Max. antal deltagere er 12 ryttere, og tilmelding er først til mølle.

Da kurset kun er på 1 dag denne gang, er det kun muligt at tilmelde sig med 1 hest, så flest muligt får mulighed for at deltage. Hest nr. 2 kan komme på venteliste.

Kurset er kun for medlemmer af VIR – det er muligt at komme på venteliste hvis man ikke er medlem.

Tilmelding til Lone Svenstrup på lone@svenstrup-jensen.dk

Om Gunilla  🙂

Gunilla har boet i Danmark i 25 år, og har undervist på Sanderum rideklub i 23 år.

Gennem tiden i Danmark har hun undervist mange ryttere på landsplan i alle aldre.

I Sverige red hun på det svenske landshold for pony, youngrider og senior (der var ikke juniorryttere dengang).

Hun har redet Grand Prix i 5 år på flere heste.

Hun har bl.a. vundet:

– bronzemedalje til EM for hold for Pony og youngrider for Sverige

– guldmedalje til NM for hold senior for Sverige.

Hun er gangarters dommer i DV og har i 2017 været med til div. hoppekåringer og egnethedstest.

Hun er med i UVM udvalget, og var i 2018 med til at udvælge de danske heste til UVM.

Hun er udannet B+ dommer og sidder altid med som skriver til internationale stævner herhjemme og somme tider i udlandet også.

Hun rider selv på MA/Prix St. Georges niveau, og er på vej mod Intermediare, på en kun 8 års hest hun har haft siden den var 5 år.

Hun underviser folk på alle niveauer og aldre og alle typer heste/ponyer.